Sähköisen taloushallinnon palvelut

Käytössämme on Procountor- ja  Heeros-ohjelmistot sähköisen taloushallinnon kokonaisratkaisuihin. Saat kaiken tarvitsemasi käyttöösi yhdellä sopimuksella – helposti ja vaivattomasti.
– verkkolaskut
– paperiton kirjanpito
– sähköinen myyntireskontra
– sähköinen ostoreskontra
– sähköinen arkisto
– mobiiliratkaisut
– kassanhallinta
– kuitit kuviksi

Taloushallinto hoituu helposti kotitoimistolla

Asiakkaan kokemus:

Perheyrityksemme on käyttänyt Heerosta vuodesta 2012 asti. ”Alussa emme olleet niin innokkaita kokeilemaan sähköistä taloushallintoa, mutta tilitoimiston suosituksesta ja hyvien perusteluiden ansiosta suostuimme lopulta kokeilemaan”, omistaja kertoo.  ”Ja totuushan on, että muutos olisi joka tapauksessa ollut edessä pian kaiken digitalisoituessa”, hän jatkaa.

Muutamien vuosien käytön jälkeen, hyödyt on huomattu ja paluuta entiseen ei ole tarvinnut tehdä. Kokeilusta on tullut pysyvä toimintatapa ja siihen ollaan erittäin tyytyväisiä. Yrityksemme käytössä on tällä hetkellä Heeroksen Ostolaskut (ostolaskujen kierrätys ja hyväksyntä), Arkisto (sähköinen arkisto) ja Myyntilaskut (myyntilaskutus ja -reskontra).

Heeroksen ohjelmat ovat helpottaneet yrityksen taloushallinnon hoitoa monella tapaa. ”Asiat hoituvat helpommin. Emme ole enää sidonnaisia aikaan ja paikkaan. Voin tehdä helposti töitä kotitoimistollani”, omistaja kertoo. Heeroksen sähköinen arkisto mahdollistaa sen, ettei tilaa vieviä mappeja enää tarvita ja tositteet löytyvät aina helposti arkistosta. ”Arkistosta on aina helppo löytää etsimänsä, sillä kaikki laskut ja tositteet arkistoituvat sinne automaattisesti”, hän kertoo.

Yhden heille tärkeän asian hän haluaa nostaa vielä esiin keskustelun lopuksi: ”Laskujen tekeminen ja uuden asiakkaan luominen on todella helppoa ja nopeaa. Aikaa säästyy paljon aiempaan verrattuna.” Tarkoituksena on nopeuttaa ja tehostaa yrityksen laskutukseen liittyviä toimintoja. Yrityksestä lähetetään useita laskuja kuukausittain, joten säästetty aika korostuu huomattavasti.