Sähköisen taloushallinnon palvelut

Käytössämme on Procountor- ja  Heeros-ohjelmistot sähköisen taloushallinnon kokonaisratkaisuihin. Saat kaiken tarvitsemasi käyttöösi yhdellä sopimuksella – helposti ja vaivattomasti.
– verkkolaskut
– paperiton kirjanpito
– sähköinen myyntireskontra
– sähköinen ostoreskontra
– sähköinen arkisto
– mobiiliratkaisut
– kassanhallinta
– kuitit kuviksi

Taloushallinto hoituu helposti kotitoimistolla

Helsingin Forumissa sijaitseva perheyritys Optikko Arvola on käyttänyt Heerosta vuodesta 2012 asti. ”Alussa emme olleet niin innokkaita kokeilemaan sähköistä taloushallintoa, mutta tilitoimiston suosituksesta ja hyvien perusteluiden ansiosta suostuimme lopulta kokeilemaan”, Maarit Arvola kertoo.  ”Ja totuushan on, että muutos olisi joka tapauksessa ollut edessä pian kaiken digitalisoituessa”, Maarit Arvola jatkaa.

Muutamien vuosien käytön jälkeen, hyödyt on huomattu ja paluuta entiseen ei ole tarvinnut tehdä. Kokeilusta on tullut pysyvä toimintatapa ja siihen ollaan erittäin tyytyväisiä. Optikko Arvolassa on käytössä tällä hetkellä Heeroksen Circula (ostolaskujen kierrätys ja hyväksyntä), Admina (sähköinen arkisto) ja Venda (myyntilaskutus & -reskontra).

Heeroksen ohjelmat ovat helpottaneet yrityksen taloushallinnon hoitoa monella tapaa. ”Asiat hoituvat helpommin. Emme ole enää sidonnaisia aikaan ja paikkaan. Voin tehdä helposti töitä kotitoimistollani”, Maarit Arvola kertoo. Heeroksen sähköinen arkisto mahdollistaa sen, ettei tilaa vieviä mappeja enää tarvita ja tositteet löytyvät aina helposti arkistosta. ”Adminasta on aina helppo löytää etsimänsä, sillä kaikki laskut ja tositteet arkistoituvat sinne automaattisesti”, Maarit Arvola kertoo.

Yhden heille tärkeän asian Maarit haluaa nostaa vielä esiin keskustelun lopuksi: ”Laskujen tekeminen ja uuden asiakkaan luominen Vendalla on todella helppoa ja nopeaa. Aikaa säästyy paljon aiempaan verrattuna.” Vendan tarkoituksena on nopeuttaa ja tehostaa yrityksen laskutukseen liittyviä toimintoja. Optikko Arvolasta lähetetään useita laskuja kuukausittain, joten Vendalla säästetty aika korostuukin siksi heidän kohdallaan huomattavasti.